BD-platdakvenster

Met een Velux platdakvenster hebt u de perfecte oplossing gevonden voor elke leefruimte met plat dak en te weinig lichtinval. Maar dit dakraam onderscheidt zich van de klassieke lichtkoepel door een aantal uitgesproken voordelen:

 • Het Velux platdakvenster voldoet aan de isolatiewaarden van de EPB-normen.
  Dankzij zijn dubbele veiligheidsbeglazing, een afdekschelp in acrylaat én een geïsoleerd buitenframe in PVC heeft dit venster een uitstekende thermische isolatie. U hoeft dus niet bang te zijn voor energieverlies maar tegelijk worden de infrarood stralen van de zon tegengehouden zodat de ruimte niet wordt opgewarmd.

 • Sterke akoestische isolatie:
  Bij een traditionele lichtkoepel kan harde regen of hagel al een zeer storend lawaai veroorzaken. Het Velux platdakvenster zal u hierin aangenaam verrassen. Dankzij de sterke akoestische isolatie zullen externe geluiden tot het minimum herleid worden, zelfs indien u bij een drukke baan of spoorweg woont.

 • Verschillende versies beschikbaar
  Er is een vast Velux platdakvenster beschikbaar voor ruimtes waar de verluchtingsfunctie geen noodzaak is. Is de verluchting voor u wel belangrijk dan kan u kiezen voor een versie die manueel kan geopend worden (tot 60°) of voor een elektrisch openend platdakvenster met afstandsbediening, uitgerust met geïntegreerde regensensor.

  Bent u verplicht rekening te houden met een ontrokingsfunctie dan biedt Velux ook daar de ideale oplossing voor.
  bd-elektrisch-platdakvenster  bd-ontrokingsfunctie

 • Toebehoren Zoals we gewend zijn van Velux werd ook hier gedacht aan verschillende opties. Zo is er bv een zonnescherm op zonne-energie verkrijgbaar en een elektrisch vouwgordijn om de ruimte te verduisteren.

  bd-zonnescherm

Dit platdakvenster is een absolute aanrader, zowel voor nieuwbouw als renovatie en zal u een onvergelijkbaar comfort bieden.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte voor een Velux platdakvenster ? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.