Voldoen uw dakisolatie en verwarmingsketel al aan de nieuwe 2020 norm?

Met de energieprestatieregelgeving die sinds 2006 van kracht is en het nieuwe energierenovatieprogramma 2020 wil de Vlaamse Overheid alle Vlaamse woning energiezuinig krijgen. Dakisolatie, het vervangen van enkel glas door isolerend glas en het vervangen van oude verwarmingsketels zijn de voornaamste doelstellingen.

Voor die vervanging van uw oude verwarmingsketel kan u beroep doen op BD Heating Solutions uit Antwerpen, maar ook de dakisolatie kan u aan ons toevertrouwen! Het is immers onze specialiteit om isolatie, ventilatie, verwarming en koeling optimaal op elkaar af te stemmen zodat u een totaaloplossing heeft waarmee u maximaal energie kan besparen.

Wat voor nut zou het immers hebben om te investeren in een nieuwe verwarmingsketel als de opgewekte warmte blijft ontsnappen door slechte isolatie?


isoalatie


Wat wij voor uw dakisolatie kunnen betekenen

De meeste warmte ontsnapt via het plafond of het dak, want warme lucht stijgt. Om zoveel mogelijk warmte binnen te houden, is de zolder isoleren dus zeker geen slecht idee. Begint u liever niet zelf aan uw isolatieproject, dan kan u rekenen op het vakmanschap van BD Heating Solutions uit Antwerpen om in geen tijd die isolatie voor u te plaatsen.

Wij beschikken over de nodige kennis, professionele materialen en passie voor het vak om uw zolderruimte en dak tot in de kleinste hoekjes en kantjes te isoleren! Neem contact met ons op om een vrijblijvend prijsvoorstel voor uw zolder- of dakisolatie te ontvangen.

Ps: Beter isoleren zorgt niet alleen voor energiebesparing, het heeft ook een erg gunstige invloed op de EPC-waarde van uw woning en zo ook de verkoopwaarde van uw woning. Dat zijn 2 interessante reden waarom isoleren een verstandige langetermijninvestering is!

 

ISOVER