Beter te vroeg dan te laat!

Het kleinste gaatje in een plat dak, kan desastreuze gevolgen hebben. Wat begint als een kleine lekkage, kan al snel ontaarden in kostelijke waterschade. Waarom dus niet even uw plat dak laten controleren en helemaal zeker zijn dat u dergelijke kosten vermijdt?

Als we toch bij u ter plaatse zijn, is het een kleine moeite om ook uw plat dak even te controleren. Merken we een slijtage in uw dakbedekking op dan maken we meteen een vrijblijvende prijsofferte om die te herstellen met EPDM dakrubber.

 

dakwerken

Waarom wij kiezen voor EPDM

Bij BD Heating Solutions werken we maar al te graag met EPDM om dakherstellingen uit te voeren. Dat komt omdat het materiaal bijzondere technische eigenschappen heeft, waardoor we een optimaal resultaat kunnen garanderen.

 • Elasticiteit
  EPDM Is bijzonder elastisch. Daardoor kunnen we het eenvoudig en snel tot in de kleinste hoekjes en kantjes (en zelfs in dakgoten!) aanbrengen, wat met vele andere dakbekledingen vaak niet mogelijk is. Door de elasticiteit worden ook barsten en scheuren vermeden. Het materiaal kan namelijk vrij uitzetten en krimpen onder invloed van veranderlijke temperaturen.

 • UV-resistent en duurzaam.
  De zon, regen en temperatuurwisselingen, ze hebben geen van allen invloed op de elasticiteit of levensduur van de EPDM dakbekleding.

 • Waterrecuperatie
  Wil u regenwater van het dak opvangen, dan is EPDM de perfecte ondergrond! Het materiaal geeft namelijk geen schadelijke stoffen of deeltjes af waardoor het opgevangen water zo zuiver mogelijk blijft.

 • Veilige plaatsing
  EPDM wordt geplaatst via het koud verlijmingsprincipe. Verhitting en branders zijn niet nodig en dat beperkt ook het risico op brandgevaar.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor dakherstelling of dakbekleding van platte daken met EPDM? Laat het ons weten! En als we toch bij u ter plaatse zijn voor uw verwarming, isolatie of ventilatie, is het een kleine moeite om meteen de staat van uw plat dak te controleren, dus vraag er gerust naar!