Sanitair kopen

Een nieuwe badkamer plaatsen of de bestaande badkamer renoveren, begint bij een doordachte keuze van sanitair. Het zijn namelijk vooral de sanitaire toestellen die het uitzicht en het comfort van uw badkamer zullen bepalen.

Voor de aankoop van uw sanitair laten we u bij BD Heating Solutions graag achter in de professionele handen van onze vaste sanitair partner Desco®. Zij hebben in hun showrooms heel wat badkamertoestellen en- meubels van verschillende merken zoals Gröhe®, Villeroy®, en vele andere in een levensechte omgeving opgesteld. U hoeft dus niet te kiezen uit een catalogus, u kan de toestellen persoonlijk en in een waarachtige omgeving gaan ontdekken en dat vergemakkelijkt zonder twijfel uw keuze. Vergeet u niet te vermelden dat u werd doorverwezen door BD Heating Solutions? Zo bent u zeker dat u meegeniet van onze kortingen en uw sanitair aan de meest gunstige prijs aankoopt.

desco   villeroy-boch   GROHE


Sanitair
plaatsen

Een nieuw bad, een inloopdouche, een badkamermeubel of een toilet installeren, voor een vakman als BD Heating Solutions uit Deurne (Antwerpen) is het kinderspel. Misschien bent u zelf ook best handig, maar bent u echt zeker dat u zelf uw sanitair kan installeren op eenzelfde professionele wijze en dat u in de toekomst geen lekkages gaat ondervinden? Door de plaatsing aan een professional uit te besteden, mag u zeker zijn van een tip top resultaat!

Wenst u uw bestaande badkamer een volledige make-over te geven? Informeer u dan zeker ook even over onze oplossingen voor badkamerrenovatie. Wij werken namelijk samen met enkele vaste partners die bijvoorbeeld ook de vloer- en tegelwerken vakkundig en budgetvriendelijk kunnen uitvoeren.

sanitair

En die “veel meer”?

Wat bent u met een prachtige badkamer als er koud water uit de kranen stroomt? Wanneer we een badkamer installeren, bekijken we meteen ook of de warmwatervoorziening afgestemd is op het debiet van uw nieuwe toestellen en uw verbruik. Meer nog, we bekijken ook of we die warmwatervoorziening niet energiezuiniger en dus voordeliger kunnen maken zodat u op lange termijn van uw nieuwe badkamer en van een lagere energiefactuur kan genieten.

En hoe zit het met de hardheid van uw water? Als er te veel kalk in het water zit, zal u niet alleen veel moeten schrobben in uw nieuwe badkamer, kalk tast ook het rendement en de levensduur van uw nieuwe badkamertoestellen aan.

Hoe u kalk kan vermijden en uw sanitair water gezonder kan maken, dat leest u hier.