Kies voor een all-in-one oplossing en een goed uitziende, energiezuinige én slimme airco!</h2>

Schrikt u vooral niet als u airco wil kopen. De moderne aircotoestellen vallen namelijk helemaal niet meer te vergelijken met de modellen van toen. Tegenwoordig zijn ze esthetisch, energiezuinig én intelligent!

Strakke designs

Gedaan met de lelijke aircotoestellen van vroeger, tegenwoordig kan u kiezen uit allerlei kleuren, modellen en afwerkingen die naadloos opgaan in uw interieur. U kan bijvoorbeeld kiezen uit modellen om in te werken in het plafond, maar er bestaan ook trendy wand- en vloermodellen die helemaal niet zullen misstaan in uw interieur.

Energiezuinig

Airco’s staan gekend als grote stroomverbruikers. Waarom zou u dus niet kiezen voor een toestel dat werkt volgens het lucht/lucht warmtepomp principe?? Hiermee kan u niet enkel koelen, maar ook verwarmen met airco door gebruik te maken van gratis omgevingswarmte. Dat zorgt voor meer comfort én een lager prijskaartje!

Intelligent

Een tijdsgestuurde airco kopen, is zeker geen overbodige luxe. U bepaalt vooraf de ideale kamertemperatuur in huis of op het werk. Met airco met domoticasturing kan u zelfs vanop afstand de koeling of verwarming aan- of uitzetten met uw smartphone! Handig voor thuis, maar zeker ook interessant voor winkels en handelszaken!

Met airco kan u meer dan koelen!

Airconditioning heeft uiteraard als voornaamste functie om een ruimte af te koelen, maar wist u dat:

  • U ook met airconditioning kan verwarmen?

  • De toestellen voor een gecontroleerde luchtverdeling zorgen en daardoor tocht en koudestromen tegengaan?

  • Het energieverbruik van aircotoestellen drastisch verminderd kan worden met een geïntegreerde warmtepomp?

  • Airco’s heel wat filters bevatten waardoor ze bacteriën en pollen tegenhouden waardoor ze de lucht zuiveren en ook goed zijn voor mensen met allergieën?

  • Het een fabeltje is dat men net door airconditioning verkoudheden zou oplopen? Als u de toestellen regelmatig laat onderhouden tenminste.

Vergeet u niet om uw airco regelmatig te laten onderhouden?

Om uw koeling optimaal te laten functioneren, is het erg belangrijk dat u deze regelmatig laat onderhouden. De werking en het rendement moeten worden nagekeken en de filters worden best tijdig vervangen om een gezond binnenklimaat te blijven verzekeren. Voor dergelijk onderhoud kan u trouwens ook op BD Heating Solutions rekenen.

Of zoekt u professionele koeling?

Voor handelszaken kan airco kopen een verstandige zaak zijn om een optimale temperatuur te creëren voor de klanten. In een aangename omgeving zullen klanten immers liever en langer vertoeven en zo kan airco kopen ook een verstandige marketingzet zijn. Voor de versheid en de hygiëne van uw producten te waarborgen, heeft u echter professionele koeling met koeltogen of koelende wandmeubels nodig en ook daarvoor kan u op onze expertise rekenen!

Wij kiezen voor Daikin®, u ook?

Bij BD Heating Solutions kan u airco kopen, laten installeren en laten onderhouden. Wij geloven in de onbetwistbare productkwaliteit van Daikin®, wereldleider in koeling en een betrouwbaar merk dat voortdurend blijft innoveren om haar producten voortdurend beter te maken.

daikin

Wil u prijs ontvangen

Indien u overweegt om airco te kopen, hoeft u ons enkel een berichtje te sturen. We komen dan met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om u een vrijblijvend prijsvoorstel te bezorgen voor een airco installatie die trendy, energiezuinig én intelligent is!